Rodgers beleeft een 'emotionele' terugkeer bij Swansea

Voor Liverpool-manager Brendan Rodgers was het duel met Swansea City zondag bijzonder. Het betekende een weerzien met de ploeg waar hij de afgelopen twee seizoenen keuzeheer was.

Rodgers beleeft een 'emotionele' terugkeer bij Swansea

Het duel in The Liberty Stadium van de ploeg van de nog geblesseerde Michel Vorm eindigde in 0-0. 'Met wat extra kwaliteit in onze ploeg kunnen we vooruitgang blijven boeken. We willen graag zakendoen in januari. De eigenaren hebben hun vertrouwen toegezegd.'

De manager keerde terug op de grond waar hij tussen 2010 en 2012 manager was. 'Het was een emotionele terugkeer. Mooi ook om iedereen van Swansea voor de wedstrijd begon even te zien. Ik zal altijd goede herinneringen houden aan mijn tijd hier.' Rodgers nam na zijn overgang middenvelder Joe Allen over van Swansea, terwijl hij had beloofd dat niet te doen.

Over de wedstrijd was Rodgers, ondanks het resultaat, ook tevreden. 'We hebben goed gespeeld en veel kansen gecreëerd.' Dat scheidsrechter Jon Moss besloot de treffer van José Enrique vanwege buitenspel te annuleren, was volgens Rodgers wat ongelukkig.

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.

Bekijk hier al onze video's