Rode kaart na 21 seconden: rampavond dreigt voor Andorra

Reacties

Ricard Fernández Betriu, beter bekend als Cucu, zal zich de interland tegen Polen van vrijdagavond waarschijnlijk nog lang heugen. De aanvaller werd namelijk al na 21 seconden met rood van het veld gestuurd.

Rode kaart na 21 seconden: rampavond dreigt voor Andorra
Andorra
Andorra
1 - 4
Polen
Polen

De 22-jarige Cucu, die zijn twintigste interland voor Andorra speelde en uitkomt voor het Spaanse Formentera, gaf na tien seconden een elleboogstoot aan Kamil Glik en werd elf seconden later op een rode kaart getrakteerd door de Schotse scheidsrechter John Beaton. Polen scoorde vervolgens twee keer binnen het kwartier, via Robert Lewandowski en Kamil Jozwiak.

Het is overigens zeker niet de snelste rode kaart ooit. Het record staat op naam van Lee Todd, die in 2000 al na twee seconden van het veld werd gestuurd tijdens de wedstrijd tussen Cross Farm Park Celtic and Taunton East Reach Wanderers. Toen de scheidsrechter de wedstrijd op gang blies, schreeuwde Todd: ‘f**k me, that was loud!’ Daarop kreeg Todd meteen een rode kaart aan zijn broek.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.