Rode Duivel Goor tekent bij Feyenoord

Bart Goor is de komende twee seizoenen Feyenoorder. De Belgische international zette vrijdagmiddag zijn handtekening onder een tweejarig contract bij de Rotterdamse club. De verbintenis heeft een optie voor nog een seizoen.

Rode Duivel Goor tekent bij Feyenoord

'Ik heb er erg veel zin in', bekende Goor op de website van Feyenoord. 'Ik ben 31 jaar, maar mijn ambitie is nog steeds onveranderd groot. 'Ik heb het in Berlijn altijd goed naar mijn zin gehad, maar de tegenvallende resultaten in het laatste seizoen hebben er toch voor gezorgd dat ik het plezier in het voetballen een beetje begon te verliezen. Dat hoop ik nu in Rotterdam weer terug te krijgen.'

Goor is afkomstig van Hertha BSC, waar hij nog tot medio 2005 onder contract stond. Hij had gehoopt bij een Duitse topclub terecht te komen, maar moest afgelopen seizoen zelfs knokken tegen degradatie. Bovendien miste hij een deel van het seizoen door een beenbreuk.

'Bart is een ervaren linksbenige middenvelder die we goed kunnen gebruiken in de speelwijze van Ruud Gullit. We zien in hem een van de toekomstige steunpilaren van het elftal', legde technisch directeur Mark Wotte uit waarom hij de 56-voudig international heeft aangetrokken.

Goor speelde eerder bij Verbroedering Geel, Racing Genk en Anderlecht. In de zomer van 2001 vertrok hij naar Hertha BSC.

Bekijk hier al onze video's