Roda JC winnaar van Limburgse burenruzie

Reacties

Fortuna Sittard heeft het hoofd moeten buigen voor buurman Roda JC Kerkrade, dat met de zege zich aan kop van de Jupiler League nestelde.

Roda JC winnaar van Limburgse burenruzie

Fortuna Sittard – Roda JC Kerkrade 0-2
Roda JC Kerkrade houdt gelijke tred met koploper NEC, dat eerder op de dag RKC Waalwijk op een nederlaag trakteerde. De ploeg van trainer René Trost rekende daarvoor af met buurman Fortuna Sittard, dat op eigen veld de vierde nederlaag van het seizoen incasseerde. Het verschil werd gemaakt door Nayib Lagouireh en Johan Plat.

Lagouireh profiteerde al na tien minuten van het voorbereidende werk van Frank Demouge, die zelf ongelukkig was in de afwerking. Kort na rust besliste Plat de Limburgse burenruzie.

De Graafschap – Telstar 3-2
Ondanks een slechte eerste helft heeft De Graafschap zich ontworsteld uit de onderste regionen van de Jupiler League. De Doetinchemse formatie zette Telstar na rust aan de kant. Kristopher Vida was de matchwinner met zijn treffer in de 67ste minuut. Op dat moment speelden de gasten met een man minder na de rode kaart voor Ralf Seuntjens na een overtreding op Caner Cavlan. De Graafschap staat nu negende.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.