Roda JC wil Sno na beroering graag verlossen van NEC

Roda JC Kerkrade wil Evander Sno maar wat graag uit zijn lijden verlossen bij NEC. Dat heeft trainer Ruud Brood aan Voetbal International laten weten.

Roda JC wil Sno na beroering graag verlossen van NEC

Roda verloor in de zomer de strijd om Sno, maar trainer Brood is nog altijd gecharmeerd van de speler die onder hem floreerde bij RKC Waalwijk. 'We hebben het er intern nog niet over gehad en de bal ligt nu eerst bij NEC. Maar als zij geen toekomst meer zien met Evander, mogen ze altijd bellen. Wat mij betreft staat de deur altijd open.'

Sno heeft met een interview in De Telegraaf afgelopen zaterdag voor een hoop beroering gezorgd binnen NEC. De middenvelder onderging donderdag een operatie die hem definitief moest verlossen van hartritmestoornissen. 'Fantastisch nieuws', reageerde technisch directeur Carlos Aalbers.

Maar dat kreeg een vervelende bijsmaak vanwege de uitlatingen van Sno. Hij beklaagde zich over een totaal gebrek aan belangstelling van zijn trainer Alex Pastoor, van wie hij slechts één sms’je zou hebben gehad. 'Hij is me liever kwijt dan rijk', zei Sno, iets dat Aalbers heeft ontkend. (Geert-Jan Jakobs)

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.

Bekijk hier al onze video's