Roda JC wacht op onderhoud Bournemouth en Demouge

Begin juli wordt duidelijk waar de toekomst van Frank Demouge ligt. De aanvaller kan rekenen op de interesse van Roda JC, maar gaat eerst in gesprek met zijn huidige werkgever Bournemouth.

Roda JC wacht op onderhoud Bournemouth en Demouge

De dertigjarige Demouge werd het afgelopen halfjaar gehuurd door Roda JC, nadat hij bij de Engelse club niet aan spelen was toegekomen. Op 1 juli meldt hij zich weer bij Bournemouth voor de training. 'Dan gaan we met de club in gesprek om te praten over zijn toekomst', gaf zaakwaarnemer Kees Ploegsma jr. aan.

Eerdere berichten dat Demouge niet door de medische keuring bij Roda JC heen zou zijn gekomen, zijn volgens de club en de speler niet waar. 'Het is absolute onzin', stelde Marcel van den Bunder, algemeen directeur bij Roda JC. 'Wij hebben Frank niet medisch gekeurd, laat staan afgekeurd.'

De Limburgers zien Demouge graag weer naar het Parkstad Limburg Stadion komen, maar moeten afwachten onder welke voorwaarden de aanvaller naar Kerkrade gehaald kan worden. 'Wij zitten nog steeds voor hem in de wachtkamer. Hij moet er eerst met Bournemouth uit zien te komen. Hopelijk lukt dat en kunnen wij daarna met hem aan de slag.’ (Robert Smid & Geert-Jan Jakobs)

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen