Roda JC test Noorse international

Roda JC heeft deze week Pa Modou Kah op proef. De 24-jarige Noorse international is transfervrij, nadat zijn contract bij het Zweedse AIK is afgelopen.

Roda JC test Noorse international

Kah speelde dinsdag mee in de met 1-0 gewonnen oefenwedstrijd van Jong Roda JC tegen de amateurs van Eijsden. Hij kwam als centrale verdediger in actie, maar kreeg weinig te doen. Sinds woensdag traint hij mee met de selectie van coach Wiljan Vloet.

Kah is geboren in Gambia, maar bezit de Noorse nationaliteit. Hij kwam acht keer in actie voor Noorwegen. Zijn laatste interland dateert van 28 januari 2004, toen de Noren met 5-2 wonnen van Singapore. Hij begon zijn loopbaan bij Vålerengen IF en verhuisde in 2003 naar AIK. Met die club degradeerde hij het afgelopen seizoen.

In de winterstop keert Ken Leemans terug bij Roda JC. De 22-jarige Belgische verdediger speelt momenteel op huurbasis voor VVV-Venlo, maar kwam onder coach Adrie Koster alleen als invaller in actie.

Twee andere Belgen, Jerome Colinet en Vincent Lachambre, mogen na de winterstop op huurbasis vertrekken bij Roda JC. Beiden speelden dit seizoen nog niet voor de Kerkraadse club.

Bekijk hier al onze video's