Roda JC strikt Australisch international Juric

Reacties

Roda JC Kerkrade heeft Tomi Juric vastgelegd. De Australische spits is met de Limburgers een contract voor een seizoen overeengekomen.

Roda JC strikt Australisch international Juric

In de verbintenis is een optie op nog een extra jaar opgenomen. Juric (24) komt over van Western Sydney Wanderers, waar hij twee seizoenen speelde en twaalf keer scoorde in 34 wedstrijden. Eerder kwam de frontman met Kroatische roots uit voor Adelaide United, Inter Zapresic en Lokomotiva Zagreb.

Algemeen directeur Wim Collard verklaart zich op de clubsite verguld met de komst van de negenvoudig international (drie doelpunten): 'Na weken van onderhandelen zijn we er uiteindelijk toch in geslaagd om Tomi te contracteren voor Roda JC, vanzelfsprekend zijn we daar enorm blij mee. Tomi is een sterke aanvaller die met zijn manier van spelen past bij onze club.'

Met de komst van Juric komt een einde aan een lange transfersoap. Zijn transfer leek vorige week rond, maar leek vervolgens af te ketsen en is nu dan toch rondgekomen. Juric kan volgende week zaterdag debuteren in de thuiswedstrijd tegen De Graafschap.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.