Roda JC slaat transferslag nummer zeven met Van Velzen

Reacties

Roda JC Kerkrade neemt Gyliano van Velzen over van FC Volendam. Hij is alweer de zevende winteraanwinst voor de Limburgers.

Roda JC slaat transferslag nummer zeven met Van Velzen

Volendam wilde de aanvaller niet kwijt, zoals Voetbal International maandagochtend meldde, maar ging uiteindelijk toch overstag.

Van Velzen (22) tekent een contract voor tweeënhalf jaar bij de Limburgers. 'Er waren meerdere clubs die belangstelling voor hem hadden en we zijn dan ook blij dat hij voor ons gekozen heeft. Gyliano is een gevaarlijke buitenspeler en één van de revelaties in de Jupiler League dit seizoen', laat technisch directeur Ton Caanen weten op de clubsite.

Roda haalde deze maand eerder al Thanasios Papazoglou, Bryan Verboom, Beni Badibanga, Ognjen Gnjatic, Stevan Savic en Mohamed El Makrini al in huis. De club kwam onlangs voor een deel in handen van Aleksei Korotaev.

Roda is alweer de zesde club worden voor de 22-jarige Van Velzen, die de jeugdopleiding van Ajax in 2010 verruilde voor Manchester United. Na een huurperiode bij Royal Antwerpen kwam hij bij FC Utrecht terecht, dat hem in 2015 naar Volendam liet vertrekken. Dit seizoen was de Amsterdammer in 22 duels drie keer trefzeker.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.