Roda JC slaat dubbelslag met Gnjatic en Badibanga

Reacties

Roda JC Kerkrade heeft zijn selectie opnieuw op twee plaatsen versterkt. Aanvaller Beni Badibanga en middenvelder Ognjen Gnjatic komen de Limburgers versterken.

Roda JC slaat dubbelslag met Gnjatic en Badibanga

De twintigjarige Badibanga komt op huurbasis over van Standard Luik. Hij is jeugdinternational van België. 'Standard Luik verlengde onlangs zijn contract en daarom zijn we blij dat hij desondanks alsnog op huurbasis naar ons toekomt. Beni is een welkome versterking', vertelt technisch directeur Ton Caanen op de clubsite.

Gnjatic (25) is afkomstig van Platanias en is vijfvoudig international van Bosnië-Herzegovina. Als hij de medische keuring doorstaat, zet hij zijn handtekening onder een contract voor anderhalf jaar. 'Gnjatic is verdedigende middenvelder en het was een wens van de technische staf om hem -net als Bedibanga- aan de selectie toe te voegen', aldus Caanen.

De twee Roda JC-nieuwelingen kunnen zaterdag tegen Excelsior in elk geval nog niet spelen. Roda versterkte zich eerder deze maand al met Bryan Verboom en Thanasis Papazoglou.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.