Roda JC rekent niet meer op grootverdiener Németh

Reacties

MTK Boedapest verlost Roda JC Kerkrade waarschijnlijk snel van Krisztián Németh (25). Voor Frank Demouge (32) lijkt er wel een toekomst bij de Limburgers.

Roda JC rekent niet meer op grootverdiener Németh

Németh verblijft al een tijd in zijn geboorteland Hongarije, waar hij onderhandelt met MTK Boedapest. Roda heeft de grootverdiener tot 15 juli vrijaf gegeven om een vertrek af te ronden. Aangezien Németh zijn leaseauto al heeft ingeleverd en zijn appartement leeggeruimd lijkt de Hongaar zelf ook niet te rekenen op een terugkeer in Kerkrade.

Een andere spits, Frank Demouge, heeft mogelijk nog wel toekomst bij Roda. Trainer René Trost was zaterdag na de met 11-0 gewonnen oefenwedstrijd tegen Vierdeklasser FC Kerkrade-West vol lof over de Nijmegenaar. Demouge was tweemaal trefzeker.

'Frank maakt op mij een heel fitte indruk, wat mij betreft blijft hij bij ons', aldus Trost. 'Zo lang hij hier is, is hij voor mij een heel belangrijke speler. Frank is een echte spits, goed aanspeelbaar, kan combineren en ook nog eens scoren, bewees hij zaterdag. Ook al is het tegen een amateurclub, je moet ze er wel inleggen.'

Volg het WK in Brazilië met VI Premium. Nu de eerste twee maanden met 50% korting.
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.