Roda JC laat Poepon en Swinkels transfervrij vertrekken

Reacties

Rydell Poepon en Arjan Swinkels zullen komend seizoen niet terug te zien zijn in het shirt van Roda JC Kerkrade. De Limburgers doen de twee routiniers geen aanbieding om hun aflopende contract te verlengen.

Roda JC laat Poepon en Swinkels transfervrij vertrekken

Swinkels speelde anderhalf jaar in Kerkrade, terwijl Poepon tot het leger tussentijdse versterkingen behoorde dat Roda begin dit jaar aantrok om de kansen op handhaving in de Eredivisie te vergroten. De 28-jarige spits scoorde vier keer in zeventien competitieduels. De 31-jarige verdediger kwam in totaal 52 keer in actie.

Het is voor Roda geen reden de samenwerking met de twee ervaren krachten te verlengen. Poepon en Swinkels kunnen op zoek naar een nieuwe werkgever. In totaal vertrekken vooralsnog dertien spelers transfervrij bij de ploeg van trainer Yannis Anastasiou, tenzij de Limburgers nog besluiten alsnog tot contractverlenging over te gaan.

De nummer veertien van afgelopen seizoen besloot onlangs wel verder te gaan met de Spanjaard Marcos Gullón en de Sloveense verdediger Martin Milec. Adil Auassar (Excelsior), Frederic Ananou (1. FC Köln), Roel Brouwers (Borussia Mönchengladbach) en Mikhail Rosheuvel (SC Cambuur) zijn de eerste vier nieuwelingen in de selectie van Anastasiou.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.