Roda JC in cruciale duels zonder Fledderus

Reacties

De rentree van Mark-Jan Fledderus bij Roda JC laat nog op zich wachten. De Limburgse laagvlieger kan pas over een maand weer beschikken over de 31-jarige middenvelder.

Roda JC in cruciale duels zonder Fledderus

Fledderus kampt nog steeds met de liesblessure die hem al sinds medio december kwelt, laat hij weten op de clubsite van Roda. Daardoor mist hij sowieso de belangrijke wedstrijden tegen directe concurrenten NAC Breda, ADO Den Haag en SC Cambuur (8, 15 en 22 februari). Ook het treffen met titelkandidaat Vitesse van 1 maart komt nog te vroeg voor de ex-speler van Heracles Almelo, FC Groningen en SC Heerenveen.

'Ik werk hard aan mijn herstel, het gaat helaas alleen nog niet zo snel als ik gehoopt had. Uit onderzoek is gebleken dat ik nog een periode nodig heb om weer helemaal fit te worden', legt Fledderus uit.

Zijn langere absentie is een tegenvaller voor Roda, want Fledderus is een belangrijke pion voor de ploeg uit Kerkrade. Hij maakte dit seizoen al vijf doelpunten in vijftien competitieduels en hield Roda vorig seizoen in de Eredivisie door in het beslissende playoff-duel met Sparta Rotterdam (2-1 zege) beide Limburgse treffers te maken.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.