Roda JC hoopt met vastleggen Németh op meer productie

Reacties

Roda JC heeft de optie in het aflopende contract van Krisztián Németh gelicht. De spits ligt nu tot de zomer van 2015 vast in Kerkrade.

Roda JC hoopt met vastleggen Németh op meer productie

De Hongaarse spits kwam in de zomer van 2012 over van RKC Waalwijk en tekende in Limburg een contract tot de zomer van 2014, met de optie om hem nog een jaar langer in Kerkrade te houden. Die optie heeft de club nu gelicht. Roda JC heeft echter de ambitie om nog langer door te gaan met Németh.

Németh was dit seizoen goed voor acht doelpunten in twintig competitiewedstrijden. Dat aantal had hoger kunnen zijn, maar de Hongaar werd door de KNVB voor vijf duels geschorst naar aanleiding van het duwen van arbiter Serdar Gözübüyük tijdens het bekerduel met AZ (0-2 nederlaag).

In de wedstrijd tegen SC Cambuur (1-0 nederlaag) keerde de spits weer terug na zijn schorsing. Zijn trainer was blij met de terugkeer, die overigens niet leidde tot een resultaat. 'Zijn rentree is zó belangrijk voor ons. Ons probleem is namelijk de laatste wedstrijden, dat we de bal er niet inschieten', aldus Jon Dahl Tomasson. De Limburgse hekkensluiter kwam dit seizoen slechts tot 35 doelpunten.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.