Roda huurt De Silva van Roma en hoopt tóch weer op Juric

Reacties

Roda JC Kerkrade staat op het punt zich te versterken met Daniel De Silva (18), een Australische jeugdinternational die onder contract staat bij AS Roma. De Limburgers zullen de aanvallende middenvelder op huurbasis overnemen van de Italiaanse topclub en hopen nog een landgenoot van De Silva te strikken.

Roda huurt De Silva van Roma en hoopt tóch weer op Juric

De Silva geldt als een groot talent. Hij debuteerde al op vijftienjarige leeftijd voor Perth Glory, als op een na jongste speler ooit in de Australische A-League. Deze zomer tekende hij een vijfjarig contract met AS Roma, dat twee miljoen euro neertelde voor de aanvallende middenvelder. De Italianen willen hem nu eerst ervaring laten opdoen bij een andere club.

De Silva was afgelopen zaterdag al aanwezig bij de 3-1 overwinning van Roda JC tegen Heracles Almelo. Hij treft in Kerkrade landgenoot Rostyn Griffiths en mogelijk komt er spoedig nóg een Australiër bij.  De soap rondom spits Tomi Juric heeft namelijk weer een nieuwe wending gekregen.

Tomi Juric (midden) namens Australië in actie.
Tomi Juric (midden) namens Australië in actie.

De komst van de international leek vorige week rond, ketste maandag af en hangt nu toch weer in de lucht. Woensdagavond komt hij naar Zuid-Limburg voor een persoonlijke kennismaking met mensen van Roda. De club hoopt hem alsnog vast te kunnen leggen, al is er intern wel de nodige scepsis gezien de eerdere bewegingen vanuit het kamp-Juric.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.