Roda haalt nóg een speler: ook Savic tekent

Reacties

Roda JC heeft vrijdag tot een ware handelsdag gemaakt. Na de dubbelslag van eerder vandaag presenteerden de Limburgers vanavond Stefan Savic, een Oostenrijkse middenvelder die wordt overgenomen van het Kroatische Slaven Belupo.

Roda haalt nóg een speler: ook Savic tekent

Savic tekent tot medio 2019 bij de huidige hekkensluiter van de Eredivisie. Vrijdag kwam ook al naar buiten dat coach Yannis Anastasiou de beschikking krijgt over aanvaller Beni Badibanga en middenvelder Ognjen Grnjatic. Roda versterkte zich bovendien eerder deze maand al met Bryan Verboom en Thanasis Papazoglou.

De 23-jarige Savic doorliep de jeugdopleiding van Red Bull Salzburg, waar hij uiteindelijk ook het eerste elftal haalde. In zijn vaderland was hij daarna ook actief voor FC Liefering en LASK Linz. Sinds de zomer van 2015 kwam hij uit voor Belupo.

Technisch directeur Ton Caanen (foto) is verheugd met de komst van de voormalige jeugdinternational. 'Stefan is een multifunctionele speler die op verschillende aanvallende posities uit de voeten kan.'

Dat Roda zo bedrijvig kan zijn op de transfermarkt heeft alles te maken met het geld dat de Zwitserse Rus Aleksei Korotaev in de club pompte. De bankier verschafte zichzelf deze week een minderheidsaandeel in de club.

Bekijk in onderstaand overzicht alle transfers die Roda deze winter deed.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.