Roda-aanvoerder Van Hyfte kiest voor terugkeer naar België

Reacties

Tom Van Hyfte neemt na drie seizoenen afscheid van Roda JC Kerkrade. De middenvelder keert terug naar zijn vaderland België, waar hij voor Beerschot gaat spelen. Daar tekent Van Hyfte tot medio 2019.

Roda-aanvoerder Van Hyfte kiest voor terugkeer naar België

De 31-jarige Van Hyfte droeg het afgelopen seizoen de aanvoerdersband bij Roda JC, dat zich via de play-offs handhaafde in de Eredivisie. Hoewel de middenvelder in Kerkrade nog een contract tot medio 2018 had, heeft hij besloten terug te keren naar België.

Beerschot is in zijn nopjes met de komst van Van Hyfte, laat het op de clubsite weten. 'Voor KFCO Beerschot Wilrijk is Tom Van Hyfte een aanwinst met hoofdletter "A". Hij moet op korte termijn uitgroeien tot een sterke, ervaren pion op het Kielse middenveld.'

Van Hyfte, al de vierde aanwinst voor Beerschot, kwam in België eerder uit voor Vigor Wuitens Hamme. Vervolgens vertrok hij naar Nederland. Na vijf seizoenen bij MVV Maastricht tekende de middenvelder drie jaar geleden bij Roda JC, waar hij in honderd competitiewedstrijden goed was voor zestien treffers.

Bekijk hier alle transfers uit de Eredivisie.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.