Robin Pröpper: 'Ik heb Davy al een paar appjes gestuurd'

Reacties

PSV pakte de landstitel doordat Ajax punten liet liggen op bezoek bij De Graafschap en daar was vooral de familie Pröpper blij mee. Davy kroonde zich met de Eindhovenaren tot kampioen.

Robin Pröpper: 'Ik heb Davy al een paar appjes gestuurd'

'Ik heb Davy al een paar appjes gestuurd. En m'n vader gebeld, om hem te feliciteren met het eerste échte kampioenschap van de familie', reageerde zijn broertje Robin, die ontbrak tegen Ajax vanwege een schorsing, in gesprek met Voetbal International. Een maand geleden werd hem door Davy een vakantie beloofd als Ajax op de slotdag zou worden verslagen.

Uiteindelijk was een gelijkspel voldoende voor PSV. En dat terwijl De Graafschap voorafgaand aan de laatste speelronde al verzekerd was van de zeventiende plaats in de Eredivisie. 'Er stond niks meer op het spel, maar het ging ons om gevoel richting vrijdag', verwees Pröpper naar de start van de play-offs om promotie/degradatie. 'Of we nou tegen ADO Den Haag, Ajax of PSV spelen, daar ging het ons om.'

'We hebben de hele week gezegd dat we ons niet zouden inhouden, en dat bleek. Zo is de trainer ook, die gaat zo'n wedstrijd dan niet anders benaderen dan normaal', besloot Robin.

De Graafschap treft MVV Maastricht in de play-offs voor promotie/degradatie, terwijl PSV zich op kan maken voor de groepsfase van de Champions League en de strijd om de Johan Cruijff Schaal. Ajax moet het doen met een plek in de voorronde van de Champions League.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.