Robben wordt in Spanje al vergeleken met Woodgate

Dat Arjen Robben vrijdag apart van de groep trainde is voer voor de Spaanse pers die speculeert dat de Nederlander opnieuw geblesseerd is. Marca vergelijkt hem zelfs al met Robert Prosinecki en Jonathan Woodgate.

Robben wordt in Spanje al vergeleken met Woodgate

Hoewel het nog lang niet zeker is dat Robben het thuisduel van zondag met Osasuna moet laten schieten, is het Marca opgevallen dat topaankoop Robben nog maar nauwelijks heeft gespeeld. 252 minuten in de Primera División en 145 minuten in de Champions League vormen de magere oogst van de linkspoot in Madrileense dienst.

De Spaanse krant is niet te beroerd om op basis van die cijfers Robben in één adem te noemen met Prosinecki en Woodgate. Met name de Engelse verdediger bivakkeerde voortdurend in de lappenmand bij De Koninklijke. In twee jaar tijd kwam Woodgate niet verder dan negen competitie-optredens in het eerste elftal.

Wat dat betreft is de vergelijking met Robben bepaald niet treffend. De Nederlander mag dan nog weinig minuten hebben gemaakt, in iets minder dan vier maanden tijd kwam hij al zeven keer in actie in competitieverband. De cijfers van Woodgate gaat hij wat dat betreft moeiteloos overtreffen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen