Robben: 'We geven op veld het juiste antwoord'

Reacties

Arjen Robben weigert van een valse start te spreken maar rekent er wel op dat zaterdag in Stuttgart het antwoord van Bayern komt op het teleurstellende begin van 2015.

Robben: 'We geven op veld het juiste antwoord'

De magere oogst uit de eerste twee duels (één punt) is volgens Robben allerminst reden voor paniek in het Beierse kamp. Het verlies bij VfL Wolfsburg van vorige week was te wijten aan eigen fouten. 'Dat was een wake-up call', aldus de aanvaller. Dinsdag ging het tegen Schalke 04 (1-1) met tien man voetballend al 'duidelijk beter'.

Alleen werd verzuimd de kansen te benutten, zo constateerde Robben, die zelf met een kopbal wel scoorde. 'We kunnen daarom ook niet van een valse start spreken', vervolgt de aanvaller op de site van de Bundesliga.

Dat kan veranderen als er geen goed resultaat bij VfB Stuttgart wordt geboekt. 'We zijn ons ervan bewust dat een zware opgave wacht. Stuttgart staat misschien wel laag, maar is juist daarom gevaarlijk omdat het de punten hard nodig heeft', aldus Robben.

Het vertrouwen is er nog steeds. 'Ik blijf ook heel rustig en ben optimistisch over de komende weken', zegt de Oranje-international. 'Ik ben er van overtuigd dat we bij VfB Stuttgart het juiste antwoord op het veld zullen laten zien.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.