Robben: 'Uiteindelijk moeten we tevreden zijn'

Reacties

Arjen Robben begreep niets van de stemming voorafgaand aan het Champions League-duel op bezoek bij Manchester United (1-1). De aanvaller van Bayern München zag deze kwartfinale in de Champions League namelijk niet als een formaliteit.

Robben: 'Uiteindelijk moeten we tevreden zijn'

'Manchester United heeft gewoon een hele goede ploeg en je speelt wel op Old Trafford. De stemming vooraf beviel me niet zo', vertelde Robben in gesprek met NOS. Vooraf werd vooral gesproken over het krachtsverschil tussen beide ploegen, waarbij Bayern als torenhoge favoriet werd gezien.

Dat verschil werd niet uitgedrukt in cijfers. 'Uiteindelijk moeten we tevreden zijn. Als je 1-0 achterkomt en je maakt nog gelijk is dat gewoon positief', aldus de reserve-aanvoerder van Oranje. 'Deze 1-1 is een aardig resultaat want het is niet makkelijk als een ploeg zo defensief speelt.'

'We hebben nog wel geprobeerd meer te scoren en kregen daarvoor ook kansen, maar geen heel grote. Met een beetje geluk prik je er nog één in', stelde Robben, die volgende de week woensdag met Bayern de return speelt in eigen huis tegen United.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.