Robben opent tegen Dost, Heitinga treft Elia

Reacties

In de eerste speelronde van de Bundesliga krijgt het Bayern München van uitblinker Arjen Robben bezoek van VfL Wolfsburg, terwijl John Heitinga mogelijk debuteert in het shirt van Hertha BSC met een thuiswedstrijd tegen Werder Bremen.

Robben opent tegen Dost, Heitinga treft Elia

In het weekend van 22, 23 en 24 augustus gaat de Bundesliga weer van start en begint kampioen Bayern München met een thuiswedstrijd tegen VfL Wolfsburg, de ploeg van Bas Dost. Borussia Dortmund wacht een thuisduel met Bayer Leverkusen. Een pittige start voor de nummer twee en vier van het afgelopen seizoen.

Hertha BSC trapt af met een thuiswedstrijd tegen Werder Bremen. In Berlijn nemen trainer Jos Luhukay en de kersverse aankoop John Heitinga het op tegen hun landgenoot Eljero Elia. Klaas-Jan Huntelaar en Rafael van der Vaart starten beiden met een uitwedstrijd.

Huntelaar en Schalke 04 gaan op bezoek bij Hannover 96, terwijl Van der Vaart met Hamburger SV het seizoen start tegen promovendus 1 FC Köln. Ook voor de overige Nederlanders, onder wie Paul Verhaegh (FC Augsburg) en Roel Brouwers (Borussia Mönchengladbach ), start de competitie in het weekend van 22, 23 en 24 augustus.

Volledige eerste speelronde Bundesliga:

Bayern München - VfL Wolfsburg
Borussia Dortmund - Bayer Leverkusen
Borussia Mönchengladbach - VfB Stuttgart
1899 Hoffenheim - FC Augsburg
Hannover 96 - Schalke 04
Hertha BSC - Werder Bremen
Eintracht Frankfurt - SC Freiburg
1 FC Köln - Hamburger SV
SC Paderborn - FSV Mainz 05
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.