Robben lijkt klaar voor winterkraker tegen Leipzig

Reacties

Bayern München kan woensdag in de laatste competitiewedstrijd voor de winterstop tegen RB Leipzig waarschijnlijk weer beschikken over Arjen Robben. De 32-jarige aanvaller keerde maandag terug op de groepstraining.

Robben lijkt klaar voor winterkraker tegen Leipzig

Robben liet het uitduel met Darmstadt 98 van afgelopen zondag nog schieten wegens een lichte spierblessure. Het was echter vooral uit voorzorg dat de vleugelspits niet meereisde naar Hessen. Zonder de rappe linkspoot had Bayern de grootste moeite te winnen van de hekkensluiter (0-1), maar de maatregel lijkt dus goed uit te pakken.

Behalve Robben lijkt ook Philipp Lahm op tijd fit voor het thuisduel met Leipzig, dat evenveel punten heeft als Der Rekordmeister. De 33-jarige aanvoerder van Bayern haakte zondag op het laatste moment af wegens spierklachten en werd in de basis vervangen door Rafinha, maar trainde maandag alweer voor zichzelf. Dinsdag zal Lahm met de groep meetrainen.

Het aantal afwezigen voor de topper, waarin de Duitse herfsttitel op het spel staat, blijft voor Bayern daardoor waarschijnlijk beperkt tot verdediger Jérôme Boateng (die moet worden geopereerd) en de jeugdige aanvallers Kingsley Coman en Julian Green. Bayern heeft door een beter doelsaldo aan een gelijkspel genoeg om Herbstmeister van de Bundesliga te worden.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.