Robben keert terug op trainingsveld

Reacties

Bayern München mag hopen op een snelle rentree van Arjen Robben. De dertigjarige aanvaller keerde donderdag terug op het trainingsveld, maar werkte nog wel apart van de andere spelers.

Robben keert terug op trainingsveld

De reserve-aanvoerder van Oranje is herstellende van een enkelblessure, die hij opliep tijdens de competitiestart tegen VfL Wolfsburg (2-1 overwinning). Robben miste door de kwetsuur ook al de vrienschappelijke interland tegen Italië (2-0 nederlaag) en het EK-kwalificatieduel met Tsjechië (2-1 nederlaag).

De competitiewedstrijd van komende zaterdag tegen VfB Stuttgart komt waarschijnlijk te vroeg voor de Groninger, maar een mogelijke terugkeer volgende week woensdag in de Champions League tegen Manchester City zou een mooie opsteker zijn voor trainer Pep Guardiola. Enkele dagen na het thuisduel met de Engelse topclub wacht het competitietreffen met Hamburger SV, de club van Rafael van der Vaart.

In tegenstelling tot Robben is Franck Ribéry zaterdag wél van de partij tegen Stuttgart. 'Ik ben er klaar voor', liet de 31-jarige Fransman weten op de clubsite van Bayern. Eerder diende hij zijn terugkeer in de competitie uit te stellen wegens hernieuwde klachten. Ribéry moest het afgelopen WK al aan zich voorbij laten gaan wegens een rugblessure.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.