Robben: 'Ik heb geen woorden voor zo veel pech'

Reacties

Arjen Robben heeft teleurgesteld gereageerd op de spierscheuring in zijn linkerkuit die hem de rest van het seizoen aan de kant houdt bij Bayern München.

Robben: 'Ik heb geen woorden voor zo veel pech'

'Dit is echt waanzin', zegt Robben donderdag in gesprek met Kicker. 'Ik heb geen woorden voor zo veel pech', aldus de 31-jarige aanvaller, die dinsdagavond in de halve finale van het Duitse bekertoernooi tegen Borussia Dortmund een kwartier nadat hij was ingevallen alweer geblesseerd uitviel. Woensdag kreeg hij de onheilspellende diagnose: spierscheuring, einde seizoen.

'Dit is natuurlijk erg zuur', zei voorzitter Karl-Heinz Rummenigge al over de nieuwe blessure van Robben. De Oranje-international was nog maar net hersteld van een buikspierkwetsuur, die hem de hele maand april aan de kant had gehouden. Daarvóór was de 86-voudige international, enkele kleine kwetsuren en pijntjes daargelaten, al ruim twee jaar verschoond gebleven van ernstige spierblessures.

Door de zware tegenvaller van Robben moet de ploeg van trainer Pep Guardiola komende woensdag zonder hem aantreden in Camp Nou tegen Barcelona voor de halve finale van de Champions League. Of bondscoach Guus Hiddink op 12 juni in het EK-kwalificatieduel met Letland wel over de vliegensvlugge linkspoot kan beschikken is nog onduidelijk.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.