Robben hervat zaterdag looptraining bij Bayern

Reacties

Arjen Robben hervat zaterdag de looptraining bij Bayern München, zo heeft trainer Carlo Ancelotti van de Duitse topclub vrijdag bevestigd tijdens zijn persconferentie in aanloop naar de strijd om de Duitse Super Cup tegen Borussia Dortmund van zondag.

Robben hervat zaterdag looptraining bij Bayern

De 32-jarige buitenspeler liep halverwege juli tijdens een oefenduel met SV Lippstadt een spierblessure op. Destijds luidde de prognose dat Robben ongeveer zes weken uit de roulatie zal zijn. Ancelotti kon niet zeggen of de Oranje-international voor, achter of precies op schema ligt in zijn revalidatie.

De Italiaanse oefenmeester, die het ook zonder onder anderen aanwinst Renato Sanches moet stellen, neemt het duel om de Super Cup heel serieus. 'Alle competities zijn belangrijk voor ons, dus ook deze. We gaan er alles aan doen om te winnen. Dortmund heeft de beschikking over een sterke selectie, maar wij hebben veel vertrouwen. Mijn team is er klaar voor.'

Een curieus feitje is dat Bayern onder leiding van Ancelotti's voorganger Pep Guardiola er nooit in slaagde om de Super Cup te pakken. Twee keer was Dortmund te sterk en eenmaal ging VfL Wolfsburg met de zege aan de haal.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.