Robben haalt snoeihard uit naar Kassai: 'We zijn bestolen'

Arjen Robben is vernietigend in zijn oordeel over scheidsrechter Viktor Kassai, die in zijn ogen de kwartfinale van de Champions League beslist heeft in het voordeel van Real Madrid.

In de 84ste minuut kreeg ploeggenoot Arturo Vidal van Bayern München een twijfelachtige gele kaart, terwijl Cristiano Ronaldo in de verlenging twee doelpunten maakten waar buitenspel aan vooraf ging. 'We zijn bestolen', reageerde Robben na de wedstrijd tegen Viasat Sport. 'Het is zonde voor deze wedstrijd die met twee topteams een genot was om naar te kijken.'

'Normaal spreek ik niet over de scheidsrechter maar in dit geval zijn het cruciale beslissingen die deze kwartfinale beslissen. Dat is een grote domper, want de wedstrijd was reclame voor het voetbal maar is beslist door iemand met een fluit', besloot Robben, die met Bayern München werd uitgeschakeld in de kwartfinale na de 1-2 nederlaag in de heenwedstrijd. Met elf tegen tien won Real de return thuis na verlenging met 4-2.

Door de uitschakeling in het kampioenenbal kan Bayern München zich volledig richten op de titelprolongatie in de Bundesliga en de strijd om de DFB-Pokal.