Robben en Pizarro tegen Juventus terug op reservebank

Bayern München-trainer Jupp Heynckes keert voor het Champions League-treffen met Juventus terug naar zijn vertrouwde basisformatie. Arjen Robben is daarvan een van de slachtoffers.

Robben en Pizarro tegen Juventus terug op reservebank

Bayern München kende zaterdag tegen Hamburger SV een uitstekende generale. Maar twee hoofdrolspelers in die 9-2 galavoorstelling in de Allianz Arena vinden zich drie dagen later terug op de reservebank.

Robben, die zaterdag twee keer scoorde, moet zijn plaats in de basis afstaan aan Thomas Müller. De wijziging is niet verrassend gezien de sterke reeks die Bayern neerzette met de Duitse international op de rechterflank.

Ook de terugkeer van Marijo Mandzukic als diepe spits is niet opvallend. De Kroaat is een vaste waarde die zaterdag aan de kant bleef. Dat zijn vervanger Claudio Pizarro vier keer scoorde doet niets af aan zijn status.

Juventus-trainer Antonio Conte zag geen aanleiding zijn ploeg op veel plaatsen te wijzigen in vergelijking met het duel met Internazionale (2-1 winst). Alleen Stephan Lichtsteiner keert terug in de Turijnse basis. De basisplaats van de Zwitserse back gaat ten koste van Simone Padoin.

Klik hier voor de opstellingen van Bayern München en Juventus.

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen