Robben en Huntelaar niet bij Oranje, entree Narsingh

Reacties

In navolging van Rafael van der Vaart melden ook Arjen Robben en Klaas-Jan Huntelaar zich maandag niet bij het Nederlands elftal, dat zich voorbereidt op het oefenduel met Italië en de EK-kwalificatiewedstrijd in Praag tegen Tsjechië. Daardoor is PSV-aanvaller Luciano Narsingh alsnog opgeroepen door bondscoach Guus Hiddink.

Robben en Huntelaar niet bij Oranje, entree Narsingh

Robben en Huntelaar lieten zaterdag bij het duel Schalke 04-Bayern München ook al verstek gaan. Robben vanwege een enkelblessure, Huntelaar omdat hij ziek was. Het is nog niet uitgesloten dat de spelers zich in een later stadium alsnog zullen melden.

Zaterdag raakte Van der Vaart bij de pijnlijke 0-3 nederlaag van Hamburger SV in eigen huis tegen Paderborn eveneens geblesseerd. Hij liep al in de eerste helft een bovenbeenblessure op.

Ron Vlaar liep zondag bij Aston Villa ook een blessure op. De kuitkwetsuur heeft er nog niet voor gezorgd dat de verdediger ook moet afzeggen.

Maandag melden de door Hiddink geselecteerde Oranje-internationals zich traditiegetrouw in Huis ter Duin in Noordwijk. In aanloop naar het oefenduel met Italië van donderdag traint Oranje één keer in de Amsterdam Arena en één keer op Italiaanse grond.

Vervolgens brengen Hiddink en co een paar dagen door in het Oostenrijkse Seefeld, waarna de ploeg afreist naar Praag voor het eerste EK-kwalificatieduel, met Tsjechië (dinsdag 9 september).

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.