Robben blij met rentree Ribéry: 'Hebben hem nodig'

Reacties

Franck Ribéry heeft maandag bij Bayern München de groepstraining hervat. Het was een opsteker voor trainer Josep Guardiola in de aanloop naar de bekerconfrontatie met Gertjan Verbeeks VfL Bochum.

Robben blij met rentree Ribéry: 'Hebben hem nodig'

'Mooi dat Franck weer van de partij is. We hebben hem nodig', vertelde Arjen Robben op de Bayern-website over de rentree van Ribéry, die na zijn kortstondige comeback begin december door spierklachten opnieuw veroordeeld was tot de ziekenboeg. 'Er komen nog zware maar mooie maanden aan', aldus de Oranje-international.

Ondanks zijn rentree op het trainingsveld is het de vraag of Ribéry deze week tegen VfL Bochum in actie komt. Bayern speelt woensdag in de strijd om de DFB-Pokal. Niet alleen staat een plaats bij de laatste vier op het spel, maar ook eerherstel na de 0-0 van zaterdag tegen Bayer Leverkusen.

Dat tegenvallende resultaat zorgde voor meer onrust bij Bayern. Het aangekondigde vertrek van Guardiola naar Manchester City, de waslijst van blessures en een mol waren al potentiële splijtzwammen voor de tweede seizoenshelft.

Robben waarschuwt voor de kracht van VfL Bochum, dat dit seizoen al drie Bundesliga-clubs (Hertha BSC, Borussia Mönchengladbach en Bayer Leverkusen) uitschakelde . 'We zijn gewaarschuwd. Je mag eigenlijk ook niet van een club uit de Tweede Bundesliga spreken, Bochum kan ook in de Bundesliga mee. Het zal niet makkelijk worden. We moeten oppassen.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.