RKC'er Fortes bijna van Vitesse

Reacties

Alvin Fortes (20) verruilt RKC Waalwijk komend seizoen vermoedelijk voor Vitesse. De aanvaller, die onlangs debuteerde voor de Brabantse club uit de Jupiler League, is in verregaande onderhandeling met de Arnhemmers over een contract voor meerdere jaren.

RKC'er Fortes bijna van Vitesse

Coach Martin Koopman van RKC had de speler graag voor langere tijd in Waalwijk zien blijven, maar vanwege gebrek aan financiële middelen is de club niet in staat Fortes een profwaardige aanbieding te doen. Om die reden speelt het talent nu nog altijd als amateur in het Mandemakers Stadion.

De geboren Rotterdammer, voormalig jeugdspeler van Sparta en SC Feyenoord, beleefde zijn debuut als profvoetballer in Finland. Vorig seizoen verdedigde hij de clubkleuren van PS Kemi, waar hij tot zes officiële wedstrijden en één doelpunt kwam. RKC pikte hem afgelopen voorjaar op.

Fortes heeft de Waalwijkse clubleiding laten weten dat hij het seizoen graag afmaakt bij RKC. Eind volgende week zitten de partijen bij elkaar om de voorwaarden formeel op papier te zetten. De verwachting is dat de aanvaller zich na dit seizoen aansluit bij Vitesse, waar onder anderen ook de vroegere beleidsbepalers Mo Allach (technisch manager) en Janus van Gelder (scout) van RKC op de loonlijst staan.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.