RKC Waalwijk rondt komst van multifunctionele Lemke af

Dennis Lemke versterkt per direct de selectie van RKC Waalwijk. De Duitser, die zowel op het middenveld als in de aanval uit de voeten kan, heeft een contract voor anderhalf jaar met een optie voor nog een seizoen getekend en komt over van de Duitse derdeklasser SV Babelsberg 03.

RKC Waalwijk rondt komst van multifunctionele Lemke af

De 23-jarige Lemke maakte de afgelopen weken tijdens zijn stage een goede indruk op de technische staf van de Waalwijkers. 'Dennis kan op diverse posities uit de voeten', vertelt hoofdscout Janus van Gelder. 'Hij is inzetbaar als rechtshalf, maar ook centraal op het middenveld, als aanvallende middenvelder en zelfs als spits.'

'Wat bij Dennis direct opvalt is zijn enthousiasme en werklust. Deze jongen heeft er alles voor over om te slagen in het betaalde voetbal en wil zich bij RKC heel graag bewijzen. Wij, op onze beurt, zijn er blij mee dat we Dennis hebben kunnen vastleggen', aldus de hoofdscout over de Duitse aanvaller/middenvelder.

RKC sluit in de Eredivisie het linkerrijtje af met de negende positie. Komend weekend speelt de ploeg van trainer Erwin Koeman de thuiswedstrijd tegen NAC Breda.

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen