RKC Waalwijk: hopen op Junker, aanbieding Castelen

In de zoektocht naar aanvallende versterking heeft RKC Waalwijk interesse in Mads Junker. Proefspeler Romeo Castelen kan een aanbieding tegemoet zien.

RKC Waalwijk: hopen op Junker, aanbieding Castelen

Technisch manager Janus van Gelder bevestigt de belangstelling van RKC Waalwijk voor Junker. De Deense spits, die nog onder contract staat bij het Belgische KV Mechelen, speelde in Nederland voor Roda JC en Vitesse.

'Het klopt dat we met Mads contact hebben gelegd, maar we hebben nog totaal geen idee of zijn club hem wil laten gaan', zegt Van Gelder. 'Van concrete onderhandelingen is vooralsnog geen sprake.'

Castelen, die op eigen verzoek neerstreek in Waalwijk, kan een aanbieding tegemoet zien van RKC Waalwijk. De aanvaller maakt een gretige en fitte indruk. De Brabanders zien in hem de ideale vervanger van de naar PSV vertrokken Florian Jozefzoon.

De Fransman Jean-David Beauguel, eveneens op proef bij de Eredivisionist, doet het volgens Van Gelder ook aardig. Het is volgens de technisch manager evenwel te vroeg om te zeggen of hij in aanmerking komt voor een contract. 'We kunnen ons geld maar een keer uitgeven. We zullen in elk geval niet twee centrumspitsen halen. We moeten daarin een keuze maken.'

RKC Waalwijk had zaterdag in het oefenduel met regioteam Woudrichem (7-1 winst) slechts twaalf potentiële basisspelers tot haar beschikking. Een daarvan, Mart Lieder, viel uit met een ogenschijnlijk ernstige knieblessure. (Dennis van Bergen)

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen