RKC verlost van belastingschuld

Reacties

RKC Waalwijk heeft een belangrijke stap gezet met het oog op een financieel gezonde toekomst. De club uit Waalwijk is dankzij investeerders in ieder geval verlost van een belastingschuld.

RKC verlost van belastingschuld

Daarnaast zijn ook de navorderingen voor de hand- en tekengelden van Dejan Govedarica en Youri Petrov afgehandeld. Investeerders hebben die schuld twee weken geleden voldaan aan de fiscus. Het zou gaan om een bedrag van ruim één miljoen euro.

'Dat betekent dat de club een goede stap heeft gezet in het proces naar een gezonde toekomst', aldus een woordvoerder van de Brabantse club tegenover Voetbal International. Na jarenlang procederen werd RKC in het voorjaar veroordeeld tot het betalen van belasting over hand- en tekengelden.

Daarmee zijn de zorgen voor RKC nog niet voorbij. De Waalwijkers hebben nog schulden bij de gemeente Waalwijk en bij diverse voorname sponsors. Met die partijen zijn nu constructieve afspraken gemaakt. De toekomst van de Brabantse club is nog altijd zorgelijk. De hekkensluiter van de Jupiler League zal de komende jaren moeten blijven bezuinigen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.