RKC sluit met Benson opnieuw verloren zoon in de armen

Reacties

RKC Waalwijk kan komend seizoen op amateurbasis beschikken over Fred Benson. De 32-jarige aanvaller trainde al sinds het begin van de voorbereiding mee met de selectie van de Jupiler League-club.

RKC sluit met Benson opnieuw verloren zoon in de armen

'De afgelopen weken hebben we duidelijk kunnen merken dat Fred, met drive en zijn bak aan ervaring, een grote bijdrage leverde aan het hogere niveau op de training en in de wedstrijden', zegt RKC Waalwijk-directeur Remco Oversier op de website van de Brabantse club.

Benson stond eerder tussen 2007 en 2011 onder contract bij RKC Waalwijk. Vorig seizoen diende hij IJsselmeervogels. 'Ik heb eerder geweldige tijden gehad bij RKC Waalwijk en ben er op gebrand om een bijdrage te leveren aan de wederopbouw van de club', laat de spits optekenen. 'Op deze manier kan ik mijn dankbaarheid tonen en ik wil met mijn ervaring een toegevoegde waarde zijn voor de  jonge jongens.'

Eind juni trok RKC Waalwijk in de persoon van Johan Voskamp al een andere ervaren aanvaller aan. De 31-jarige spits komt transfervrij over van Sparta Rotterdam. Ook Voskamp heeft een verleden bij RKC.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.