RKC rondt vastleggen van 'gretige aanwinst' Castelen af

RKC Waalwijk heeft de komst van Romeo Castelen afgerond. Zoals Voetbal International eerder al meldde heeft de dertigjarige vleugelaanvaller een contract voor twee seizoenen getekend.

RKC rondt vastleggen van 'gretige aanwinst' Castelen af

Castelen hoopt in het Mandemakers Stadion zijn in het slop geraakte loopbaan weer nieuw leven in te blazen. Sinds zijn vertrek bij Feyenoord in de zomer van 2007 kwam hij in vijf seizoenen bij Hamburger SV door blessureleed tot slechts zeventien competitieduels.

Het afgelopen half jaar speelde de voormalige speler van ADO Den Haag in Rusland bij Volga Nizhny Novgorod. Zijn bijdrage bleef echter beperkt tot twee invalbeurten, waarna hij eerder deze zomer neerstreek in Waalwijk om een contract af te dwingen.

RKC is dolblij met de komst van Castelen. 'We zijn er trots op dat we ons met Romeo Castelen hebben kunnen versterken', vertelt manager technische zaken Janus van Gelder op de clubwebsite. 'Wij hebben Romeo tijdens trainingen en oefenduels bekeken en zijn er van overtuigd dat hij een aanwinst is.'

'Romeo is een ervaren speler, maar hij heeft nog de gretigheid van een beginnende prof', vervolgt Van Gelder. 'Hij wil graag op het hoogste niveau spelen en is er alles aan gelegen om in het shirt van RKC aan heel Nederland te laten zien dat hij nog altijd ontzettend goed kan voetballen.'

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen