RKC pikt Vrede op na gedwongen vertrek bij Roda JC

Reacties

Regillio Vrede heeft na zijn vertrek bij Roda JC Kerkrade razendsnel een nieuwe club gevonden. Zes dagen nadat bekend werd dat zijn aflopende contract in Limburg niet werd verlengd, heeft de oud-verdediger getekend bij RKC Waalwijk.

RKC pikt Vrede op na gedwongen vertrek bij Roda JC

De 43-jarige Vrede heeft zich tot medio 2018 als assistent-trainer verbonden aan RKC, waar hij in het verleden al actief was als speler. 'De nieuwe assistent moest uiteraard, conform ons standaardbeleid, een oud-RKC’er zijn. Daarnaast moest hij over de nodige ervaring beschikken en fulltime beschikbaar zijn voor RKC Waalwijk. Regillio past perfect in deze schets. We zijn enorm blij dat we Regillio aan ons hebben weten te binden', reageert algemeen directeur Remco Oversier op de komst van Vrede.

Ook Vrede zelf is blij dat hij een nieuwe werkgever gevonden heeft, laat hij weten op de clubsite van de Waalwijkers. 'Ik zie het als een mooie uitdaging om de club na enkele zware jaren weer te helpen, door te gaan strijden voor prijzen en zo proberen terug te keren naar het niveau waar zij thuis hoort.'

Roda nam afscheid van Vrede omdat de club in het kader van de verdere financiële gezondmaking verdergaat met slechts één assistent bij het eerste elftal.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.