'Rivaldo niet naar Real wel naar AC Milan'

Barcelona hoeft zich geen zorgen te maken dat Rivaldo naar Real Madrid vertrekt. De Koninklijke liet bij monde van directeur Jorge Valdano voor het eerst in een officiële verklaring weten Rivaldo niet nodig te hebben. AC Milan lijkt daarentegen steeds dichterbij het vastleggen van Rivaldo.

'Rivaldo niet naar Real wel naar AC Milan'

De Italiaanse pers weet het al zeker. Rivaldo speelt de komende drie jaar voor AC Milan en krijgt jaarlijks een salaris van ongeveer 4,5 miljoen euro. De Braziliaanse vedette zou zijn jawoord al hebben gegeven aan de rossoneri en zet binnen enkele uren in Sao Paulo zijn handtekening onder het contract, zo menen de Italiaanse media.

Voormalig Milan-voorzitter Silvio Berlusconi zou zelfs persoonlijk contact hebben opgenomen met Florentino Pérez, voorzitter van Real Madrid, om hem te verzoeken niet ook naar de diensten van de nummer 10 van Barcelona te dingen.

Dat was volgens Valdano niet nodig. 'Ook al realiseren wij ons dat Rivaldo een van de beste spelers ter wereld is, toch hebben wij hem gezien de samenstelling van onze selectie niet nodig. Bovendien lijkt het contracteren van een 30-jarige speler ons geen goed idee. We hebben al veel spelers in die categorie en we hebben er niets aan als ze allemaal tegelijk te oud worden', legde Valdano uit. 'Om Rivaldo toch te contracteren om meer shirts te verkopen, zou een rare beslissing zijn.'

Bekijk hier al onze video's