Rijkaard met Galatasaray onderuit bij Eskisehirspor

Galatasaray heeft een dure nederlaag geleden in de Turkse titelstrijd. De ploeg van trainer Frank Rijkaard verloor het uitduel met Eskisehirspor, maar blijft desondanks koploper.

De basis voor de overwinning werd kort voor en na rust gelegd door Koray Arslan. De verdediger van Eskisehirspor zorgde met treffers in de 43ste en 47ste minuut voor een 2-0 voorsprong. Elano bracht in de 72ste minuut met een benutte strafschop de spanning terug, maar het bleef bij 2-1.

Galatasaray zag zondag Fenerbahçe thuis met 1-0 winnen van Antalyaspor door een treffer van André Santos, waardoor het verschil tussen beide Turkse grootmachten nu twee punten is. Bursaspor staat derde en heeft twee verliespunten minder dan koploper Galatasaray.