Reyes verruilt Atlético Madrid voor oude liefde Sevilla

José Antonio Reyes keert terug bij Sevilla. De vleugelaanvaller ziet zijn wens vervuld nu Atlético Madrid de geboden transfersom heeft geaccepteerd, zo meldt AS. Bij de Andalusische club tekent hij een contract tot medio 2016.

Reyes verruilt Atlético Madrid voor oude liefde Sevilla

Al geruime tijd was duidelijk dat Reyes zijn langste tijd in Vícente Caldéron had gehad. In tegenstelling tot vorig seizoen had de aanvaller geen basisplaats. Tijdens Atlético’s huidige beroerde jaargang werd de 21-voudige international diverse keren in verband gebracht met een overgang naar Galatasaray. De voorbije dagen stelde Reyes alleen maar naar Sevilla te willen.

Bij die club, die circa drieënhalf miljoen euro neertelt, debuteerde hij als groot talent in het seizoen 1999/00 in de hoofdmacht om vervolgens in januari 2004 de overstap te maken naar Arsenal. Daar was hij lange tijd een concurrent van Robin van Persie. Maar waar de Nederlander gestaag uitgroeide tot vaste waarde, kon de in het diepe gegooide Reyes de verwachtingen zelden waarmaken.

Ook nadien bij Real Madrid viel hij door de mand, terwijl Reyes bij Atlético na zijn eerste seizoen op huurbasis naar Benfica werd gestuurd. Veelzeggend is dat zijn 21ste en voorlopig laatste interland voor Spanje dateert van augustus 2006. Foto: VI Images

Bekijk hier al onze video's