Reus neemt Borussia Dortmund bij de hand

Reacties

Borussia Dortmund heeft zich gerevancheerd voor de valse start van het seizoen, al zorgde FC Augsburg op eigen veld voor een spannend slot (2-3).

Reus neemt Borussia Dortmund bij de hand

Bayer Leverkusen verraste vorige week BVB op eigen veld met een sterk optreden dat resulteerde in een 0-2 overwinning in Dortmund. FC Augsburg, dat Paul Verhaegh als aanvoerder had, was het slachtoffer van de revanchegevoelens bij de ploeg van trainer Jürgen Klopp.

Daarbij speelde Marco Reus een cruciale rol. De Duitse international was betrokken bij de twee vroege goals van Dortmund. De 0-1 nam de uitblinker zelf voor zijn rekening om na een klein kwartier aan de basis te staan van de 0-2 van Sokratis Papastathopoulos.

In de 78ste minuut vergrootte invaller Adrian Ramos de marge. Maar waar het zekerheid moest geven zorgde FC Augsburg nog voor een spannende slotfase. Na de derde BVB-treffer gooide de thuisploeg de schroom van zich af, hetgeen resulteerde in doelpunten van Raul Bobadilla en invaller Tim Matavz. Maar de tijd was te kort om er nog een punt uit het vuur te slepen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.