Reus mist start van Champions League

Reacties

Borussia Dortmund kan bij de start van de Champions League geen beroep doen op Marco Reus. De aanvallende middenvelder keerde weer geblesseerd terug van interlandverplichtingen met Duitsland.

Reus mist start van Champions League

Reus (25) hield aan het EK-kwalificatieduel met Schotland (2-1 winst) een enkelblessure over. Een overtreding van Charlie Mulgrew betekende het einde van de wedstrijd voor hem. Onderzoek heeft uitgewezen dat er een scheurtje in de enkelband zit. De verwachting is dat Reus minimaal een maand nodig zal hebben voor zijn herstel.

Daardoor mist hij waarschijnlijk niet alleen vier Bundesliga-wedstrijden, waaronder de derby tegen Schalke 04, maar ook de start van de Champions League. Borussia Dortmund begint op 16 september met een thuisduel met Arsenal.

Voor Borussia Dortmund en Reus is het nieuwe blessureleed een hard gelag. De international moest eerder zijn WK-hoop opgeven nadat hij begin juni in een interland tegen Armenië een blessure had overgehouden. Dat fysieke leed hield hem enkele maanden aan de kant.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.