Reserves Feyenoord niet langs Helders elftal in oefenduel

Een team van Feyenoord met spelers die volgende week zondag zeer waarschijnlijk niet hoeven te rekenen op een basisplaats in de strijd om de Johan Cruijff Schaal tegen PSV heeft zondag met 3-3 gelijkgespeeld in een besloten oefenwedstrijd tegen het Helders elftal.

Mo El Hankouri behoedde de Rotterdammers voor een nederlaag op Varkenoord. Ook Michiel Kramer en Renato Tapia waren trefzeker voor de Rotterdammers. De hoofdmacht van Feyenoord rekende zaterdagavond in een oefenduel af met Valencia: 2-1.

Eerder op de dag kwamen Jong AZ en Jong Ajax een 1-1 gelijkspel overeen op het trainingsveld van AZ. Jelle Duin opende voor rust de score voor de Alkmaarders, waarna Noussair Mazraoui in de tweede helft het evenwicht herstelde. Bij Jong Ajax deed Nemanja Gudelj de hele wedstrijd mee. De middenvelder is geschorst voor het duel in de derde voorronde van de Champions League met PAOK Saloniki van dinsdag.