Rentree Weghorst meevaller voor gehavend Heracles

Reacties

Heracles begint donderdag (18.30 uur) op bezoek bij FC Groningen gehavend aan de play-offs. Wel is Wout Weghorst weer beschikbaar voor de Almeloërs.

Rentree Weghorst meevaller voor gehavend Heracles

Iliass Bel Hassani en Robin Gosens zijn geschorst, terwijl Dario Vujicevic en Gonzalo García García geblesseerd zijn. 'We moeten een aantal spelers missen vanwege een schorsing en ik heb afgelopen weekend een paar mensen rust gegeven (Mark-Jan Fledderus en Ramon Zomer, red.). Er zal dus wel een iets ander Heracles in het veld komen', vergelijkt trainer John Stegeman op de clubsite de situatie met zondag, toen Heracles met 2-1 verloor van de noorderlingen.

'We borduren voort op waar we dit seizoen goed in zijn geweest. We moeten alleen nauwkeuriger worden in de eindfase, daar lagen zondag mogelijkheden', stipt de oefenmeester een belangrijk verbeterpunt aan. 'In de play-offs zitten allemaal goede ploegen, het maakt dus niet uit tegen wie je speelt. Het is toevallig dat we nu binnen een week drie keer tegen Groningen spelen.'

Heracles bereikte in het verleden twee keer eerder de play-offs, waarin het respectievelijk door Roda JC Kerkrade en FC Groningen in de eerste ronde werd uitgeschakeld. In competitieverband hielden Groningen en Heracles elkaar dit seizoen in evenwicht. De van ziekte herstelde spits Weghorst (foto) speelde ook het heenduel (2-1) niet mee, toen wegens transferperikelen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.