Rentree Van der Vaart in Hannover 'zeer realistisch'

Reacties

Hamburger SV-trainer Mirko Slomka kan waarschijnlijk zondag een beroep doen op Rafael van der Vaart, die zich inmiddels weer heeft laten zien op het trainingsveld.

Rentree Van der Vaart in Hannover 'zeer realistisch'

De kuitproblemen, die hem ertoe noopten af te zeggen voor Oranje, heeft Van der Vaart achter zich gelaten. Zijn deelname aan de groepstraining bracht HSV ertoe om de rentree van de Oranje-international zondag tegen Hannover 96 als 'zeer realistisch' te bestempelen.

Mocht Van der Vaart zondag in Hannover aan de aftrap komen, dan heeft de aanvallende middenvelder waarschijnlijk nieuwe teamgenoten naast zich op het veld staan. Julian Green (19), op huurbasis overgenomen van Bayern München, staat klaar voor zijn eerste optreden voor HSV.

'Ik hoop erbij te zijn. Het is mijn doel om bij HSV veel aan spelen toe te komen. Maar de trainer bepaalt het. Ik wil er ook niet veel over zeggen, maar mijn antwoord geven op het veld', aldus de Amerikaanse international.

Naast Green kunnen ook Lewis Holtby (Tottenham Hotspur), Cléber Reis (Corinthians) en Zoltán Stieber (Greuther Fürth) zondag hun debuut maken voor HSV.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.