Renato beslist eenzijdige subtopper in Sevilla's voordeel

Sevilla heeft het thuisduel met Villarreal winnend afgesloten dankzij een treffer van Renato. Door de 1-0 overwinning wisselen beide clubs op de ranglijst van plaats.

Renato maakte op slag van rust de enige treffer van de wedstrijd. Heel opmerkelijk gezien de kansen die in de tweede helft nog volgden. Nadat Joseba Llorente kort na rust van het veld werd gestuurd, verprutsten Frédéric Kanouté en Adriano Correia nog enkele grote kansen.

De overwinning voor Sevilla kwam tegen tien man van El Submarino Amarillo niet meer in gevaar. De ploeg van trainer Manolo Jiménez stijgt door de zege naar de derde plaats, Sevilla heeft evenveel punten als nummer twee Valencia. Villarreal is vierde met één punt minder.