Rekik slaat met Marseille ook flater tegen Guingamp

Reacties

Olympique Marseille heeft voor de derde keer dit seizoen een nederlaag geleden. Dit keer bleek Guingamp te sterk voor de ploeg van verdediger Karim Rekik: 2-0.

Rekik slaat met Marseille ook flater tegen Guingamp

Marseille leek na een dramatische competitiestart de stijgende lijn te pakken te hebben. Bij het debuut van trainer Míchel, die de opgestapte Marcelo Bielsa opvolgde, werd vorige week namelijk met 6-0 gewonnen van Troyes. Tegen Guingamp, dat na de eerste drie duels nog puntloos was, ging het echter weer helemaal mis.

In de tweede minuut kwam Marseille nog goed weg toen Steve Mandanda een strafschop van Sloan Privat keerde, maar in de slotfase ging het alsnog mis. In de 72ste minuut kon Rekik, die opnieuw de volledige wedstrijd speelde, namelijk niet verhinderen dat Jimmy Briand spits Privat bediende. Deze intikker bleek niet te missen: 1-0. Een minuut voor tijd verdubbelde Nicolas Benezet de marge. Mandanda verkeer zich op een schot van de middenvelder: 2-0.

Zo ging Marseille al voor de derde keer dit seizoen onderuit. De nederlaag in de eerste speelronde tegen Caen (0-1) leidde het vertrek van Bielsa in. Vervolgens werd onder leiding van interim-coach Franck Passi van Reims (1-0) verloren. Vandaag werd Marseille bij de loting voor de groepsfase van de Europa League gekoppeld aan FC Groningen. Sporting Braga en Slovan Liberec zijn de andere opponenten in Poule F.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.