Reker hoopt nog op Van Bommel en looft Kluivert

PSV heeft de hoop op een terugkeer van Mark van Bommel nog niet opgegeven, zo liet Jan Reker weten tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst van de Eindhovense club. De algemeen directeur deed daarnaast opvallende uitspraken over Patrick Kluivert.

Reker hoopt nog op Van Bommel en looft Kluivert

'Wij zoeken een kapitein, een type Phillip Cocu', aldus Reker. Van Bommel, die met Bayern München in gesprek is over een nieuw contract, is nog steeds een voorname kandidaat. Bij PSV beseffen ze echter dat de komst van een ervaren speler niet eenvoudig zal zijn.

Reker: 'Dat blijkt in deze fase niet haalbaar. Het is niet eens zozeer een kwestie van geld. Deze jongens kiezen simpelweg voor een van de Europese toplanden.' In Eindhoven is de hoop gevestigd op oud-spelers die wel iets voelen voor een terugkeer.

Kluivert is een voormalige werknemer die niet snel zijn rentree zal maken bij PSV, maar Reker liet zich ontvallen dat de clubloze spits nog best in Eindhoven had kunnen spelen. 'Van de jonge jongens hoor ik dat ze heel veel van hem hebben geleerd. In dat opzicht is Patrick van grote waarde geweest en had hij dat nu nog kunnen zijn.'

Overigens werd tijdens de nieuwjaarsreceptie bekendgemaakt dat PSV ook de komende jaren in kleding van Nike te bewonderen zal zijn. Beide partijen verlengden de verbintenis tot de zomer van 2015.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen