Reims is Burnley te slim af: Daramy hard op weg naar Frankrijk

Reacties

Mohamed Daramy vervolgt waarschijnlijk zijn loopbaan bij Stade Reims. De aanvaller van Ajax leek vorige week nog op weg naar Burnley, maar de Fransen hebben de deal gekaapt. Met de transfer zou ongeveer zeventien miljoen euro gemoeid zijn.

Reims is Burnley te slim af: Daramy hard op weg naar Frankrijk
© Pro Shots

Dat zou een fikse meevaller zijn voor Ajax. De Amsterdammers pikten de Deense aanvaller in de zomer van 2021 voor ruim twaalf miljoen euro op bij FC Kopenhagen. De buitenspeler kwam in zijn eerste seizoen niet verder dan twaalf wedstrijden in de Eredivisie, waarin hij één keer scoorde.

Vorig seizoen werd Daramy dan ook weer verhuurd aan zijn oude werkgever Kopenhagen. Op vertrouwde grond maakte de buitenspeler dermate veel indruk dat diverse buitenlandse clubs deze zomer interesse toonden. Trainer Maurice Steijn beoordeelde Daramy als niet goed genoeg voor een basisplaats en dus kwam het transferspel op gang.

Burnley had lange tijd de beste papieren, maar gaandeweg het proces kwam Stade Reims in beeld. De nummer elf van het afgelopen seizoen trekt nu de portemonnee en hoopt de aanvaller nog deze week naar Frankrijk te halen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.