Redknapp verwacht in CL met Bale te kunnen spelen

Tottenham Hotspur-manager Harry Redknapp denkt dat Gareth Bale op tijd fit is voor de eerste kwartfinalewedstrijd van de Champions League, dinsdag tegen Real Madrid. Bale werd de afgelopen weken geplaagd door blessures.

Redknapp verwacht in CL met Bale te kunnen spelen

'Ik ben erg optimistisch over de situatie', aldus Redknapp. 'Tegen Wigan Athletic hebben we Gareth rust gegeven. Hopelijk is hij dinsdag klaar voor de kwartfinale.' Bale is overigens niet de enige speler met lichamelijke klachten aan de kant van The Spurs. William Gallas kampt eveneens met een hamstringblessure.

'Ik hoop dat William fit is, maar het is een twijfelachtiger geval dan Bale. Vrijdag was hij nog niet genoeg hersteld om te kunnen trainen', vervolgt Redknapp.

Tottenham Hotspur kwam in zijn laatste drie wedstrijden (AC Milan, West Ham United en Wigan) niet tot scoren. Redknapp realiseert zich dat zijn ploeg meer zal moeten geven in het duel met De Koninklijke. 'Het wordt een lastige wedstrijd en we moeten beter spelen dan de afgelopen wedstrijden om het gewenste resultaat te behalen', is de Engelse oefenmeester van mening. Foto: VI Images

Bekijk hier al onze video's